Cousijnsen Tenten B.V.

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/legertenten.com/httpdocs/templates/lgtent6/functions.php on line 201

Cousijnsen Tenten BV is een groeiend en jong bedrijf dat sinds 2006 is begonnen met het verkopen en verhuren van legertenten. In 2008 begon Cousijnsen met de verkoop van nieuwe (leger)tenten. Het verhuren van tenten groeide zo hard dat Cousijnsen zich nu specialiseert in de verkoop van nieuwe tenten!

Van vluchtelingen tenten tot safaritenten

Cousijnsen Tenten heeft altijd tenten op voorraad. Wanneer er nood aan de man is, kan Cousijnsen altijd direct een tent leveren:  van een vluchtelingentent tot een safaritent. Door de tussenhandel uit te schakelen  kan Cousijnsen zichzelf de voordeligste noemen. Niet voor niets is hun motto: Goed en Goedkoop!

Bereikbaar

Cousijnsen is ’s avonds en zaterdags het best bereikbaar voor haar klanten. Zondags is Cousijnsen echter gesloten en worden die dag ook mobiel en e-mail niet beantwoord.  De maandag daarop doen we dat natuurlijk wel.